Trouw Anders 


                                 Een Stijlvol Alternatief


 

Welkom  Werkwijze  Aanbod  Contact  Gastenboek  Partners

 

Voor ons is het woord ‘samen’ van groot belang.

 

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek proberen we te achterhalen wie jullie zijn, wat jullie boeiend vinden aan mekaar en in het leven. Er worden ideeën uitgewisseld en we gaan na of wij jullie kunnen bieden wat jullie zoeken.

 

Wanneer jullie beslissen om met ons wensen samen te werken, volgt er een 2de gesprek waarin we dieper ingaan op jullie wensen en verwachtingen.

 

Na dit gesprek sturen we jullie een op maat gemaakte offerte. Vervolgens realiseren we na goedkeuring van het voorstel jullie persoonlijke wensen volgens dit overeengekomen budget.

 

Hierna maken wij een uitgebreid draaiboek met een tijdsplanning, een overzicht van de leveranciers en de gemaakte contracten om zo steeds  jullie budget te bewaken.

 

Er zijn verschillende mogelijkheden om van jullie dag iets uniek, origineel en onvergetelijk te maken. Ofwel gaan zelf jullie zelf aan de slag en schakelen ons beperkt in.

 


Ofwel doen jullie beroep op de verschillende services die wij hier op deze website aanbieden. De combinaties en mogelijkheden zijn eindeloos en onze rol op deze speciale dag kunnen we samen invullen.

 

Eén ding staat vast, wij doen dit graag samen met jullie!

 

Om jullie voldoende aandacht en energie te bieden, sluiten we slechts één uniek huwelijk per dag.