Trouw Anders 


                                 Een Stijlvol Alternatief


 

Welkom  Werkwijze  Aanbod  Contact  Gastenboek  Partners

 

 

Gastenboek

 

Van Jasper en Lynn

Bedankt voor het vele werk dat je in de viering gestoken hebt. Het resultaat mocht er absoluut zijn. Het heeft je zeker bloed, zweet en tranen gekost met die vrienden van ons en wij die dan tevens altijd te laat zijn, maar het was in n woord super!

 

Van Jean Marie en Vanessa

Het team van Trouw Anders verzorgde op onvergetelijke wijze onze huwelijksceremonie. Het was een dag om nooit te vergeten. We zouden zo opnieuw trouwen.

By the way, een zeer mooie en interessante site.

 

Van Ann en Michel

We hebben net onze ceremonie achter de rug en zijn nog steeds aan het nagenieten. Het was echt af! Bedankt voor de originele en creatieve ideen. Alles was tot in de puntjes fantastisch geregeld. Ook onze gasten delen onze mening. 

Bedankt om er mee voor te zorgen dat onze dag onvergetelijk zal blijven voor de rest van ons leven. Een echte aanrader! 

 

Van Emily en Rene

We hebben een SUPER dag achter de rug! De ceremonie was PERFECT tweetalig uitgevoerd door jullie en alles verliep volgens plan. Complimenten voor de creativiteit en flexibiliteit. We zullen jullie aan iedereen aanbevelen!

 

 


 

Van Ann en Michel

Bedankt voor alles wat je voor ons gedaan hebt. We vonden het een heel mooi moment en ontvingen alleen maar positieve reacties. Kortom dankzij jou was onze viering een echt succes. Het mooi verzorgde boekje doet ons de viering bovendien nog eens herbeleven. Genoeg lof en meligheid, maar nog wel eens een dikke merci.

 

Van Kristel en Kristel

Hartelijk bedankt voor de mooie viering. We hebben er ontzettend van genoten en het zal ons ons hele leven bijblijven! We ontvingen ook achteraf veel complimenten omdat het zo intiem en persoonlijk was ... Net wat we wilden!

 

Laat een berichtje achter in ons gastenboek

Verstuur hier een reactie