Trouw Anders 


                                 Een Stijlvol Alternatief


 

Welkom  Werkwijze  Aanbod  Contact  Gastenboek  Partners

 

Een creatief consult

 

Het team van Trouw Anders biedt een uniek concept aan voor koppels op zoek naar creatieve ideen voor hun huwelijk. Jullie plannen jullie bruiloft graag zelf, maar wensen graag van gedachten te wisselen met een professional?

 

Gedurende een creatief consult kunnen jullie vragen stellen, adviezen inwinnen, contactgegevens van leveranciers  vragen, Misschien bedenken we samen een speciaal thema?

 

Hierna ontvangen jullie een uitgebreid verslag met een overzicht van de vragen en antwoorden, adviezen, contacten, voor jullie bruiloft.

 

Een eigen huwelijksviering

 

Een huwelijksviering is iets persoonlijks en om dit ritueel zo echt en zo puur mogelijk te maken, vertrekken we graag vanuit jullie eigen interesses en leefwereld. Door middel van muziek (al dan niet live gebracht), teksten, symboliek, pozie, verrassingsbijdragen door familie en vrienden kunnen jullie aan iedereen tonen hoe diep jullie liefde voor mekaar is.

 

Onze voorganger heeft een ruime ervaring op het gebied van allerlei soorten vieringen. Jullie zijn vrij om deze viering helemaal zelf in elkaar te steken, maar jullie kunnen er ook voor kiezen om samen met onze voorganger aan de slag te gaan.

 

Ook de rol van de voorganger op de dag zelf kan samen ingevuld. Doorgaans zal zij ervoor zorgen dat alle losse elementen naadloos in mekaar overgaan en jullie ritueel n vloeiend geheel wordt.

 

 

 

Let wel, deze vieringen hebben geen officieel bindend karakter. Hiervoor dienen jullie eerst een wettelijk huwelijk af te sluiten op het gemeentehuis.

 

Graag wensen we onze bezoekers er ook op attent te maken dat onze voorganger geen enkel onderscheid maakt naar levensbeschouwing, geslacht of origine.

 

Een inspirerende locatie

 

Een unieke locatie bepaalt mee de sfeer en gezelligheid van jullie trouwfeest. Wij zoeken de perfecte locatie passend bij jullie wensen en budget.

 

Een uniek avondfeest met een stijlvolle deejay

 

Veel koppels geven hieraan soms minder aandacht, maar de aanwezige gasten herinneren zich vooral de sfeer en ambiance op een trouwfeest. Onze trouwdeejay zorgt voor een op maat gemaak muzikaal aanbod voor een  onvergetelijk en uniek huwelijk. Volgende mogelijkheden zijn tevens bespreekbaar:livemuziek, show of kwis,